miercuri, 23 noiembrie 2016

Ministerul Adevărului îşi începe oficial activitatea

Ca de fiecare dată, orice jug suplimentar trebuie să aibă o justificare rezonabilă. Taxele şi impozitele sunt justificate de dorinţa noastră de a trăi mai bine. La fel şi „hibele” din legislaţie care permit scurgeri de miliarde de euro către entităţi privilegiate, în defavoarea celui a cărui dorinţă, chipurile, se află la baza agresivităţii statului. Sunt lucruri care funcţionează prost de când lumea! E un adevăr cu care ne-am obişnuit. Însă, la fel de adevărat este că, până la urmă, răfuiala dintre stat şi cetăţean are episoade în care lucrurile se reglează, în principal sub presiunea celor mulţi.

Ce faci însă atunci când agresorul nu este statul, ci o instituţie privată? Aici lucrurile sunt mai complicate, deoarece instituţia în cauză face totul legal. Se bazează pe legea în vigoare şi îşi apără „justificat” interesele. Mi-e teamă că, într-o astfel de situaţie, presiunea populară este inutilă, iar alte acţiuni sunt sortite eşecului. Iată-ne intraţi într-o cursă fără ieşire!


Ecourile zgomotului excesiv din campania electorală americană par să se fi stins. Rămân însă câteva elemente extrem de contondente care, din nefericire, n-au fost rezolvate în această campanie. Este vorba despre modul în care giganţii internetului au ajuns să manipuleze opinia publică. Fie că vrem sau nu, realitatea este că, „libertatea” pe care ne-o exprimăm atunci când navigăm pe net este una falsă. „Liberele alegeri” pe care le facem nu sunt reale. În fapt, marea majoritate navighează într-o cursă de șoareci în care atât spaţiul cât realităţile sunt manipulate. 

V-aţi gândit cât la sută din „porţia zilnică de net” se desfăşoară în afara supravegherii Goole-Facebook? Un experiment interesant şi, în acelaşi timp, simplu de realizat constă în inhibarea celor două domenii. Se face extrem de simplu prin adăugarea următoarelor două linii în fişierul hosts al calculatorului propriu:
0.0.0.0 google.com 
0.0.0.0 facebook.com
În acest moment cele două domenii devin inutilizabile, astfel încât puteţi experimenta singuri gradul în care sunteţi dependenţi de cei doi coloşi. În mod normal, pentru marea majoritate, în urma acestei setări internetul devine inutilizabil. Aceasta însă nu este totul! Prin setarea menţionată am inhibat doar domeniile principale ale celor doi coloşi. Fiecare dintre ei, controlează însă numeroase alte domenii. Imaginaţi-vă că doar pentru a bloca în proporţie de 100% Facebook e nevoie să introduceţi în fişierul hosts aproximativ o mie de linii(vezi aici)! La Google, e mult mai complicat. Cei care vor avea răbdare să ducă experimentul până la capăt vor constata grave disfuncţionalităţi ale întregii lor experienţe legate de internet(între altele şi acest blog va deveni nefuncţional deoarece e găzduit pe o platformă aparţinând Google). Site-uri care n-au legătură cu cei doi coloşi vor deveni nefuncţionale din cauză că folosesc librării stocate pe serverele celor doi sau, pur şi simplu, din cauză că preiau substanţial conţinut furnizat de coloşii internetului de azi.

De ce v-am propus aceste experiment? Pentru a vă demonstra că vă aflaţi sub un monopol extrem de strict. Practic, tot ceea ce consideraţi informaţie liberă, este atinsă într-un fel sau altul de cei doi giganţi. Este totuşi cazul să ne îngrijorăm? Ce treabă au cele două servicii cu informaţia? Ei bine, de-aici începe nebunia.

Campania electorală americană a scos în evidenţă lucruri extrem de grave pe care, de altfel, le bănuiam. În primul rând, scandalul a fost deschis de un fost angajat al Facebook care a dezvăluit modul ticălos în care „cercul intern” al companiei cenzura ştirile conservatoare. O chestiune extrem de gravă care a făcut ca Hillary Clinton să-i poată ţine piept lui Trump, în condiţiile în care, într-un mediu informaţional neutru, probabil n-ar fi depăşit 20% din preferinţele electoratului. Ştirea a făcut ceva vâlvă şi s-a lăsat cu audieri ale oficialilor companiei, însă nu te poţi amesteca în politica intenă a unei companii 100% private, nu-i aşa? Lucrurile au luat o turnură şi mai urâtă atunci când Wikileaks a dezvăluit întâlnirile dintre Eric Schmidt şi John Podesta. Practic, Google a tras şi el puternic la căruţa Clintoniţei, motiv pentru care cam tot ceea ce face această companie poate fi bănuit de intenţii incorecte. Nu este OK ca o firmă a cărei principală menire este neutralitatea să se amestece în politică. Însă, la fel ca şi în cazul Facebook, nu te poţi amesteca în afacerile interne ale unei firme private.

După pierderea alegerilor de către baba isterică şi în urma dezvăluirilor jenante, ne-am fi aşteptat ca cele două companii să-şi pună cenuşă-n cap şi să promită o mai mare neutralitate. Nu doar că nu s-a întâmplat aşa, dar, mai mult, cei doi giganţi au anunţat un lucru de-a dreptul înspăimântător. Ambele companii urmează să introducă algoritmi care să cenzureze ştirile considerate false. Cu alte cuvinte, din spatele fermelor lor de servere, cei doi giganţi vor decide ce este bine şi ce nu este bine să citească vizitatorul independent. Iată cum, Ministerul Adevărului apare ca entitate 100% privată, autofinanţată. 

Apariţia monstrului putea fi cumva intuită. Pentru cei care-şi amintesc episodul alegerilor prezidenţiale de la noi din urmă cu doi ani, similarităţile cu alegerile prezidenţiale americane de anul acesta sunt de-a dreptul şocante. Mai ţineţi minte „fenomenul Puie Monta”? S-a materializat peste Ocean ca „Tuck Frump”. La fel ca şi aberanta propunere de cenzurare a internetului. Vă mai amintiţi „viralul” omniprezent în perioada alegerilor şi puţin după acestea în care erau incriminate aşa-zisele site-uri de ştiri false? În fapt, alături de câteva publicaţii fanteziste, agitatorii de respiraţie globalist-băsistă înghesuiseră toate site-urile care se opuneau ideilor lor ciudate. Desigur, nu-i de mirare că ceea ce am văzut în România a fost repetat la un nivel mai mare în SUA. Aceleaşi liste cu „site-uri incomode” au fost „viralizate” şi în SUA, tot prin intermediul organizaţiilor lui Soros. Numai că acolo, învinşi fiind de ceea ce se numeşte „America profundă”, globaliştii au trecut la reţeta hard, adică la cenzurarea fizică a internetului, din centrul lui, adică de la marii furnizori de servicii şi conţinut.

Setup-ul la care se lucrează în prezent e unul de-a dreptul diabolic. Schema cu care Soros a spălat creierele sectanţilor săi este pusă în prezent pe tapet cu sprijinul tehnologic al giganţilor tehnologici. Astfel, lumea nu va mai fi niciodată ce-a fost.

Asistăm, fără doar şi poate, la cel mai mare atac asupra intimităţii. Chiar dacă ambele companii vorbesc despre „algoritmi inteligenţi” care fac această sortare, este clar că la mijloc nu-i nimic curat. În spatele algoritmilor pe care-i clama Facebook-ul s-a dovedit că stăteau o groază de „băieţi negri” care tăiau în carne vie tot ceea ce li se părea lor că nu e conform. La fel se-ntâmplă şi acum. Algoritmii sunt aduşi în discuţie pentru a da iluzia neutralităţii, însă, dacă stai să te gândeşti bine, este cel puţin tâmpit cel care crede că un algoritm poate face o selecţie mai bună decât o face un om, bazându-se pe propriile sale interese şi idealuri. De-aceea orice iniţiativă de a cenzura conţinutul este de-a dreptul ticăloasă. Însă, cele două companii se apără cu dreptul lor de a afişa pe propriile servere informaţia pe care-o consideră ele OK pentru propriul business. 

Din păcate, marea majoritate a utilizatorilor de internet confundă propria conştiinţă, propriile năzuinţe cu „spaţiul privat” al companiilor menţionate. Aceştia, de bună voie, se înrolează în imensele turme de oi târâte spre pierzanie de interesele obscure ale câtorva şmecheri. 

Chiar dacă întreaga poveste este una a tehnologiilor de vârf, trebuie să înţelegem că este o poveste care se tot repetă în istorie. Este acea perpetuă interacţiune dintre controlori şi controlaţi. Având voinţa necesară, poţi scăpa controlului, chiar dacă ceilalţi te vor considera nebun. E necesar însă să-ţi urmezi propria cale şi să nu cazi în capcanele care, în ziua de azi, sunt din  ce în ce mai facil de întins, dar infinit mai periculoase. Reţineţi ceea ce v-am spus: Ministerul Adevărului tocmai s-a înfiinţat, iar Nou-Limba e mai prezentă ca oricând. Conştientizaţi ceea ce vi se întâmăplă!

31 de comentarii:

  1. Domnule Dan, personal mi se pare ca marsati un pic prea mult pe teoria conspiratiei. Nu ca as avea cum sa verific tot ceea ce prezentati (si uneoir ma intreb daca si dvs verificati in profunzime sau doar "cercetati pe net"), dar unele informatii sunt prezentate de asa maniera incat sa conduca spre concluziile pe care vi le doriti, in loc sa lasati cititorul sa-si formeze singur o parere. Faptul ca foarte multe siteuri nu mai functioneaza fara un anumit acces la siteuri ale google sau facebook nu este nicidecum o increngatura intunecata de control al internetului, ci un simplu mecanism de servere CDN, unde browserul userului descarca anumite librarii (open source si folosite la scara larga) de pe serverele google sau facebook, servere care sunt uniform distribuite pe glob si pot asigura pentru userii de oriunde o experienta de browsing imbunatatita. Asa ca, dragi utilizatori care hotarati sa incercati experimentul cu fisierul hosts, nu va ingroziti daca siteurile inceateaza sa mai fie functionale, nu este pentru ca google sau facebook nu mai pot controla/verifica ce faceti, este pentru ca cel care a construit acel site l-a proiectat sa fie optimizat pt dvs folosind librarii OPEN SOURCE gazduite (DOAR) de google si facebook.

    Cu stima...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -- "librarii OPEN SOURCE gazduite (DOAR) de google si facebook."
      Deci s-a ajuns ca (anumite) Open Source sa fie gazduit DOAR de Google si Facebook. E clar, nu?

      Ștergere
    2. Florian, librariile respective, găzduite fiind pe serverele fb si google, oferă corporaţiilor respective informatii despre obiceiurile tale de browsing. Brusc, printr-o şmecherie de 2 bani, google şi facebook ştiu cam cu ce te ocupi tu pe net. Simpatic! Aşa-i că nu te-ai gândit la şmecheria asta de 2 bani?

      Ștergere
    3. O face si Trafic.ro pe 90% din internetul romanesc. Pulimea nu mai tine de cativa ani la privacy.

      Ștergere
  2. Interesant articol, dar nu înțeleg obsesia cu Soros. Omul a făcut o singură schemă în 1992. Ăla e un moș care stă să moară, sunt curios de cine se vor lega cei cu teoria conspirațiilor când nu va mai fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că o să scriu ceva mai multe despre el într-un articol viitor. Oricum, nu e în niciun caz un moş senil care stă să moară!

      Ștergere
  3. @DanC: nu am zis niciunde ca acele librarii sunt gazduite DOAR de pe serverele celor doua firme. Sunt si alte servere CDN de unde se pot lua libariile sau developerul este liber sa le puna in propriul site.

    @Dan: acele librarii, atunci cand sunt cerute de browser la indicatiile codului dni pagina, nu inseamna decat o simpla cerere GET (din standardul HTTP), care nu duce niciun fel info despre continutul paginii in care te aflii. Deci downloadarea celor librarii de pe servere CDN ale google sau facebook nu produce niciun fel de metadate despre user sau continut care ar putea fi folosite de acele firme.

    Pe de alta parte, exista diferite librarii metrice, unele oferite de cei doi giganti, care sunt incluse VOLUNTAR de dezvoltatorul paginii pentru a masura/inregistra diferite aspecte ale activitatii de navigare. Dar nu google sau facebook impun includerea acestor librarii, ci este alegerea dezvoltatorului sau a proprietarului siteului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai nici cel mai mic habar despre protocolul HTTP. În momentul în care faci un request pe un server automat proprietarul serverului are TOATE datele clientului

      Ștergere
    2. "gura pacatosului adevar graieste"
      https://www.wired.com/2015/03/data-and-goliath-nsa-metadata-spying-your-secrets/
      privacy???

      Ștergere
  4. @florian: de ce nu ai pus punct dupa "NICI UN FEL DE INFO"? Pentru ca nu este adevarat. Pentru ca orice GET produce metadate(ex user-agent). Ca tu consideri aceste date ca irelevante, este optiunea ta. Data mining-ul iubeste datele...

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.imdb.com/title/tt3774114/

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot totusi sa nu vad si din partea lor. Caz recent, Ovidiu Drobotă (23 de ani). Omul facea 10.000$/luna din fabricarea de stiri false. Atragea bizoni din Facebook si monetiza din Google. Sunt convins ca majoritatea advertiserilor care i-au bagat bani in buzunar, nu sunt fericiti, deci nici Google nu are de ce sa fie fericit. A jucat la limita legalitatii si a moralitatii. Daca minti un om e inselaciune, daca minti 1 milion de oameni e o afacere.

    13 Iulie, fake news intentionat. Rezultat? 124,996 shares

    Cum s-a ajuns la asta?

    "59 percent of links shared on Twitter have never actually been clicked by that person’s followers, suggesting that social media users are more into sharing content than actually clicking on and reading it."

    Adica people are fuckin stupid. Si asta se vede foarte clar de cand retelele de socializare au luat amploare.

    Traim vremuri noi, interesante, dar periculoase. S-a ajuns ca pseudostiinta sa prospere, antivaxerii sa se inmulteasca exponential, Arsenie Coca sa devina dupa moarte mai celebru decat Van Gogh, diaspora sa decida rezultatele alegerilor, feisbucistii sa fie scosi in strada in decurs de cateva ore la nevoie.

    Da, cenzura este periculoasa, insa ea a existat sub diferite forme intotdeauna. Daca erai dus cu sorcova nu aveai nici o sansa sa ajungi in biblioteca oamenilor sau pe ecranul lor. Acum insa, in era internetului, s-a ajuns ca o panarama senila (Olivia Steer) si o carte obscura sa provoace la popriu victime.

    Mai devreme sau mai tarziu, cenzura este necesara, civilizatia nefiind suficient de avansata ca sa cearna mizeriile. Dovada este succesul inca destul de mare al religiilor. La fel cum nu cred nici in liberalizarea totala a economiei, nu cred nici in cea a jurnalismului. Fara CNA, ne mananca Parazitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai... si n-ai dreptate!

      Asa e! Pseudostiinta prospera, cenzura este uneori necesara.

      Pseudostiinta este insa rezultatul stiintei, mai ales al folosirii ei pentru profit nu pentru progres. Cum sa nu apara carti obscure antivaccin cand vaccinurile insele sunt niste produse din ce in ce mai obscure si despre al caror continut nu mai stim aproape nimic? Cum sa nu te sperii cand afli ca bagi in vena copilului tau tiosulfat de mercur? Nu te mira campaniile desantate care se intampla an de an pentru vaccinarea antigripala? Antigripala??? Adica a devenit atat de periculos guturaiul? Banii din productia de vaccinuri antigripale s-ar putea folosi pentru tratarea cancerului, de ex. dar de ce, daca n-aduce profitla fel?

      "...civilizatia nefiind suficient de avansata ca sa cearna mizeriile." Pai culmea este ca civilizatia din zilele noastre si cele care se prefigureaza inseamna exact contrariul: nu cernere ci inghitire a cat mai multor mizerii. Asta e tinta. Eu unul nu vreau ca civilizatia sa mai avanseze daca directia ramane asta..

      Religia este poate ultimul bastion in calea "civilizatiei" despre care vorbeam. Oamenii simt sau stiu asta si de aceea religia are "succes". Din pacate, devine si ea din ce in ce mai "civilizata", mai ales in Occident...

      Ștergere
    2. Scuză-mă, dar CNN-ul şi media americană au răspândit ştiri false până la finalizarea numărării voturilor. Cu aproximativ 4 ore înainte de a fi definitiv clar că Trump a câştigat alegerile, CNN o ţinea artificial în faţă pe Clinton. Însă, pentru corecţii politic, CNN-ul şi pletora de agenturi de ştiri reprezintă „ştiri corecte”.
      Nu înţeleg care e problema când un băiat inventează ştiri şi monetizează prostia? De ce n-ar fi fericit google? Din cauză că un bizon care a intrat pe o ştire falsă a dat apoi click şi şi-a cumpărat o cremă de mărit penisul promovată prin Adsense? Care-i fapta ilegală? Nu e OK când un prost cumpără ceva? Mie mi se pare că fiecare şi-a luat partea cât se poate de corect.
      De unde-ţi rezultă ţie că prostia trebuie ocrotită prin cenzură?
      Ca să nu mai vorbesc, dragă Adamclisi, că ultimul paragraf al tău e demn de noaptea totală a minţii. Pe bune, gândeşti când scrii?

      Ștergere
    3. Da Dane, asa este, greucenii media au fost si vor fi mereu controlati de servicii. Da, este anormal ca rezultatul unor alegeri sa declanseze cenzura (inevitabila), in loc sa fie declansata de anti-vaxeri de exemplu. Dar deh, pe aia ii poti baga la religiosi (ca pe mormoni de exemplu) si deci e dreptul lor constitutional ca prin nevaccinare sa puna in pericol si vietile altora. Ce-i ala drept constitutional? Lunga poveste.

      Da, e o problema ca un baiat minte oameni si face bani cu asta. Google nu s-a transformat in jandarm, nu l-a cenzurat, nu i-a sters contul de blogspot, nici macar nu i-a banat situl in cautari cum se intampla in cazul incalcarii dreptului de autor (DMCA notice). Ci a zis "Minti cat vrei, dar noi nu te mai platim pentru asta. Suntem companie privata si e dreptul nostru sa ne alegem clientii.". Daca baiatul ar avea acces la bani altfel (electorali, servicii, etc), ar fi liber sa minta si sa-si promoveze minciunile liber in continuare. Google nu mai vrea sa fie complice la aceasta imoralitate.

      De aici pana la a spune ca s-a transformat in Ministerul Adevarului, e cale lunga si conspirationista.

      Ministerul Adevarului a existat intotdeauna, propaganda americana nu functioneaza deloc precum cea socialista. Americanii te inunda cu "freedom of speech", degeaba spui un adevar grav, vor exista mereu 59% retardati care vor vorbi peste tine ce primesc din bandwagon effect.

      Degeaba ai 1000 de oameni de stiinta care confirma ca incalzirea globala e cauzata de consumul de hidrocarburi, e suficient sa ai 5 platiti de firmele petroliere care ii contrazic, bine promovati in media, si imparti plebea in 50%-50% pe subiectul asta.

      Relaxeaza-te, noua initiativa de cenzura seamana cu cea de interzicere a fumatului in localuri dupa ce a ars Colectiv din cauza unor artificii. Se profita de indignarea publica pentru a rezolva o problema mai veche, rezolvare care altfel ar provoca mult mai multa indignare.

      PS: merci de complimente.

      Ștergere
    4. Nu e vorba de creme de marit penisul. E vorba de importanta imunizarii colective de exemplu. E vorba de idei "virale" care prin propagare afecteaza negativ si alti indivizi, nu doar cei 59% imbecili care dau share fara sa citeasca stirea. Cei care retin doar titlul. Cei care apoi nu mai pot fi usor educati, deoarece "the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge", si cand le vii cu explicatii pentru prezenta mercurului in vaccin, ca o sa zbiere "Conspiratie! Manipulare!" in timp ce colegii de scoala ai copiilor lor risca sa ramana cu sechele sau sa moara.

      Te joci de-a selectia naturala doar pe subiecte individuale. Iti zice religia sa-ti bagi cuie-n obraz? Bafta. Vrei sa-ti distrugi sanatatea cu tutun? Fa-o la tine acasa. Vrei sa joci sanatatea copilului la Loteria bolilor? Asta nu ar trebui sa ai dreptul, risti si sanatatea copilului dar si a colegilor lui. Cand pot aparea efecte sociale intinse, e nevoie de un CNA/Minister al Adevarului.

      Ștergere
    5. Păi dacă e nevoie de aşa ceva de ce nu te muţi în Coreea de Nord? În acest fel rezolvi şi problema cu religia. :)

      Ștergere
    6. Parcă Adamclisi era un goldar libertin ?!? :D

      Ștergere
    7. De ce e nevoie neaparat de extreme? Ori liberalism feroce, ori 1984? Doar oamenii simpli vad doar variantele extreme. Exista atatea variante intermediare. Probabil din spirit de turma tin unii sa adopte o extrema.

      Ștergere
    8. @adamclisi
      Ni se servește 1984 pe texte de liberalism feroce.

      Ștergere
    9. @Adamclisi:

      " Google nu mai vrea sa fie complice la aceasta imoralitate. "

      HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

      Serios, prietene?! Google si Moralitatea!!! Lucrezi cumva la Google? HaHaHa

      Ștergere
  7. Stimate d-le Dan, modificarea sugerata de dvs. va bloca numai "google.com" si "facebook.com" nu si "www.google.com", "www.google.ro", "plus.google.com", "ssl.gstatic.com", "lh3.googleusercontent.com", "scontent.xx.fbcdn.net" etc.

    Mai usor cu conspiratia pe scari..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă aveai răbdare să te uiţi pe link-ul din paragraful următor vedeai că sunt date absolut toate domeniile fb&google. Oricum, nu înţeleg ce-are a face fisierul hosts cu conspiraţia de pe scări...

      Ștergere
  8. - Eli Pariser: The Filter Bubble: How the New Personalized Web Is Changing What We Read and How We Think
    https://www.amazon.com/Filter-Bubble-Personalized-Changing-Think/dp/0143121235

    - Eli Pariser: Beware online "filter bubbles"
    https://www.ted.com/talks/eli_pariser_beware_online_filter_bubbles

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca sa vezi (si sa nu crezi) cat de repede se misca:
    - TrustServista, singura aplicație din lume care poate determina nivelul de încredere al știrilor online
    http://www.napocanews.ro/2016/11/trustservista-singura-aplicatie-din-lume-care-poate-determina-nivelul-de-incredere-al-stirilor-online.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E doar coincidenta.
      Ei deja aceau produsul pe teava, derivat din alte solutii ale lor.
      S-a nimerit ca asta sa fie acum subiect preferat de presa, asa ca sunt si ei pe faza si acum se lauda, ca doar asta e momentul oportun sa se faca cunoscuti.

      Ștergere
  10. - Accept Inevitable Servitude - Banker
    http://www.savethemales.ca/001544.html


    - What is "Communism" ?
    "Communism is a State monopoly over everything, including thought.
    The State is a front for the Illuminati Jewish central bankers who own its debt.
    Anything that increases "State" power is Communist.
    World government will take this to the next level.

    Any ideology that further concentrates wealth and power in the hands of the "State" is Communism in another guise. These ideologies -- socialism, liberalism, fascism, neo-conservatism, zionism and feminism -- are fronts for "Communism," and are organized and funded by the central banking cartel. Current events are all designed by the central bankers to increase government power. "

    http://henrymakow.com/what_is_communism.html


    - 1938 Interrogation Bared Illuminati Jewish Conspiracy
    http://www.savethemales.ca/000275.html


    - The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism
    http://www.savethemales.ca/000280.html


    - Central Bankers Seek Totalitarian Power
    http://www.savethemales.ca/001830.html


    - Red Symphony
    http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm

    RăspundețiȘtergere
  11. The Red Symphony:

    "In Moscow there is Communism: in New York capitalism. It is all the same as thesis and antithesis. Analyze both. Moscow is subjective Communism but [objectively] State capitalism. New York: Capitalism subjective, but Communism objective. A personal synthesis, truth: the Financial International, the Capitalist Communist one. And above all, 'They.' "

    In the case of Communism, the State owns the corporations, and the bankers own the State. In the case of Capitalism, the bankers control the corporations, and the corporations control the State. In each case, you have monopoly capitalism with increasing political and cultural monopoly in the West resembling that of Soviet Russia.

    Moreover, he confirmed that the goal of the Masonic Jewish central bankers is worldwide Communism, i.e. The New World Order. "There is only one aim, one single aim: the triumph of Communism. It is not Moscow which will impose its will on the democracies but New York, not the "Comintern" but the "Capintern" on Wall Street."

    RăspundețiȘtergere
  12. Did Google Manipulate Search for Hillary?
    https://www.youtube.com/watch?v=PFxFRqNmXKg

    RăspundețiȘtergere
  13. CENZURĂ SUB PRETEXT "EXTREMIST". După ce patronii lor au susținut-o pe Hillary, Facebook, Microsoft, Twitter și YouTube se aliază pentru identificarea şi ELIMINAREA mesajelor ce au "conținut cu caracter extremist"
    http://bit.ly/2g6AeuQ

    RăspundețiȘtergere
  14. - The PIZZAGATE Evidence You Will NEVER See In The Mainstream Media. Everything you ever wanted to know about PizzaGate, but were afraid to ask …to look …to read!
    http://stateofthenation2012.com/?p=59526

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)