miercuri, 9 noiembrie 2016

Pedepsirea copilului neascultător

Iată-ne la capătul unui nou spectacol. De data aceasta cu final neaşteptat pentru mulţi, în special pentru cititorii manipulaţii de presa mainstream. Trump câştigă alegerile propulsat fiind de ceea ce numim „America profundă”, acea Americă a cărei agendă a fost întotdeauna străină de subiecte precum corectitudinea politică, globalizare, agenda gay s.a.m.d. Altfel spus, America pe care o iubim, America lui John Dos Passos, aceea aflată în căutarea propriilor rădăcini şi nicidecum disperată întru ruperea oricărei legături cu trecutul.

Trump a câştigat lupta! Probabil, o explozie sinceră de bucurie populară va izbucni de la un mal la celălalt al Continentului. Suntem obişnuiţi şi ştim: asta e Norteamérica. Mulţi răsuflă uşuraţi. Şi nu numai în America, ci în toată lumea. Toţi îşi pun speranţele în Trump; el estre cel care învinge diavolul globalizării, iar mulţi îl şi văd călărind pe un cal alb. Nu vă grăbiţi!



Pentru a fi cinic vă voi spune că am zugrăvit deja spectacolul încă din august, în acest articol. În mare, cele descrise acolo le vedem acum. Totul a fost grandios, „salvatorul poporului” a câştigat, poporul e bucuros. Însă nu uitaţi un lucru esenţial: e un spectacol. Într-o societate a spectacolului, punerea în scenă a unor montaje grandioase este parte a jocului. Reţineţi însă, e un spectacol, iar în spatele butaforiei întotdeauna se află un regizor, un scenarist, un scenograf s.a.m.d. Şi, cu toate că piesa pusă în scenă vă place întrucât pierd cei pe care-i urâţi, nu uitaţi că e vorba de-o piesă, de-o urzeală a imaginaţiei, iar cei care pierd, pierd pe scenă, nicidecum în viaţa reală.

Să extindem puţin cadrul şi să vedem cum stau lucrurile de fapt. Ceva similar am mai văzut pe undeva, prin apropiere. Mai ţineţi minte câştigarea alegerilor de către Syriza? Imensa speranţă pe care un popor şi-a pus-o într-un lider carismatic? Iată şi rezultatul: liderul s-a dovedit a fi vândut lui Soros până-n măduva oaselor, politica pe care-a implementat-o a fost una dezastruoasă, iar grecii sunt un popor aproape eşuat, târâţi în cea mai crâncenă sărăcie. Care-a fost vina lor?

În SUA se-ntâmplă ceva mai subtil. Nu-i chiar ca la greci deoarece e greu să scoţi un acoperit din mânecă. În SUA Trump chiar a câştigat pe bune o luptă inegală. A luptat cu însăşi corupţia întruchipată, a luptat împotriva unui sistem monstruos. Pentru prima dată în America un candidat n-a avut de partea sa decât o parte infimă a presei, pentru prima dată în istorie un candidat n-a avut de partea sa nicio vedetă. Singurul aliat al lui Trump a fost americanul adevărat, acela în care se mai regăsesc încă idealurile şi rădăcinile unei Europe din care-a plecat, dar pe care încă o simte ca pe o mamă.

Idealurile poporului diferă radical de agenda elitei din spatele scenei. Elita vrea corectitudine politică, globalizare, disoluţia generalizată, până la nivel de bază, în timp ce poporul vrea linişte, îşi vrea viaţa tihnită şi bucuria fiecărei zile. S-a plictisit de războaie inutile, de crize economice, de buzz, de probleme. Însă elita crede altceva şi, spre disperarea celor care cred că au câştigat, planurile ei sunt pe termen lung. Aşa cum, de altfel, au fost dintotdeauna.

În timp ce poporul se culcă mulţumit şi plin de speranţe, elita mai bifează un capitol din foaia de parcurs. Probabil, citind afirmaţia anterioară, mă veţi întreba: „adică vrei să spui că totul a fost premeditat?”. Da, exact asta vă spun, cu subiect şi predicat! Mult prea ieşita la vedere elită avea nevoie de un respiro. Nu putea merge mai departe fără a suferi o înfrângere. Întotdeauna a fost aşa. Alegerea lui Trump reprezintă setup-ul ideal pentru globalişti. Cu toate că poate părea un joc la ruletă, veţi vedea că, în realitate, lucrurile stau total diferit.

Trump a câştigat, dar va putea să-şi pună în practică ideile şi promisiunile din campanie? Nu prea. Administraţia musteşte de oameni dedicaţi intereselor elitei. Pentru a putea mişca puţin lucrurile, Trump ar trebui să se transforme într-un Erdogan al Americii. Ar trebui să decapiteze întreaga presă, să concedieze aproape jumătate dintre magistraţi, să închidă Hollywood-ul şi cam două treimi din universităţile americane. Poate face aşa ceva? Desigur nu. Fix în propria echipă, mâna sa dreaptă este Mike Pence, om de bază al structurii oculte.

Şi încă n-am spus totul. Mai este o mică-mare problemă: economia. SUA este exact aşa cum a fost gândit să fie: supraîndatorată, falită din punct de vedere economic. „Make America Great Again” e doar un slogan, din păcate imposibil de fi pus în aplicare. Singurul atu al SUA este armata, dar nici ea nu se simte foarte bine. Poate să se menţină pe linia de plutire - strict inerţial - încă o perioadă de timp, dar fără un fundament economic solid în spate îi va fi imposibil. Ce poate face Trump în aceste condiţii? Mai nimic.

Trump nu poate lua decizii majore deoarece banii nu sunt la el. Banii sunt strict la adversarii săi, iar controlul lor depăşeşte zona de jurisdicţie a SUA. Nicio instituţie a SUA, niciun oficial american, nimeni din afara cercului restrâns al elitei nu poate controla sistemul financiar deoarece acesta este ghidat din altă parte. Fluxurile financiare mondiale se află sub controlul câtorva oameni prea puţin cunoscuţi şi ale căror interese sunt garantate de tratate solide. În acest fel, orice stat din lume se poate transforma în victimă în momentul în care calcă strâmb. Controlând emiterea şi fluxul monetar, poţi transforma orice economie, indiferent de cât de prosperă ar fi, într-un deşert golit de sens.

Demonizarea lui Trump din timpul campaniei nu a avut ca scop campania în sine, ci perioada de după câştigarea alegerilor. După ce poporul se va duce la culcare bucuros că i-a râs în nas stăpânului prin votul „contra”, în momentul în care somnul va fi cel mai dulce şi mângâiat de vise frumoase, fix atunci va începe cutremurul. Şi nu va fi un cutremur aşa cum ştiţi. Va fi un cutremur combinat cu un tsunami şi cu un incediu major. Va fi acel scenariu dezastruos, cu oameni disperaţi alergând fără o direcţie, exasperaţi şi cuprinşi de delirul lipsei de soluţii. Acela va fi momentul în care baronii agendei globale vor ieşi în faţă transfiguraţi şi aparent fără soluţii, spunând pe o voce tremurată că ei au atras atenţia că nu e bine să faci jocuri periculoase, să te pui contra mersului normal al istoriei, că uite „unde-am ajuns!” s.a.m.d. Iată cum, un popor revoltat este adus din nou sub influenţa celor care decid mersul istoriei. Iată cum, prin pedepsirea exemplară a copilului neascultător, dai exemple în întreaga clasă şi, dacă pedeapsa e mediatizată cum trebuie, în întreaga şcoală.

„Dacă Statelor Unite li s-a întââmplat aşa ceva, oare pe noi ce ne-aşteaptă?” - se vor întreba oamenii. Şi chiar aşa e, ce sens are să te lupţi împotriva globalizarii dacă spre asta merge istoria? Merită să te lupţi cu zeii? Gândiţi-vă la asta. Gândiţi-vă bine pentru că asta urmează. „Aşa merg lucrurile!”

26 de comentarii:

  1. Sunt curios cum arata articolul pregatit pentru situatia in care Clinton ar fi castigat :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici macar o zi, o jumatate de zi, cateva ore nu ne-ai putut lasa sa ne bucuram, fara griji... ne obligi sa ne gandim acum la consecinte. Si eu cred ca daca specialistii in maidane nu pun acum de unul grandios la ei acasa, e semn ca se coace ceva si mai si. Nu se resemneaza globalistii cu infrangerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca cineva mult mai MARE si mult peste CEI care controleaza oculta s-a saturat de toti si a zis stop joc ? Maimutelor, gata cu joaca, vine stapanul in oras. Si autoritatile orasului si maimutele ingheata...Si asteapata...poate RESETAREA ....poate ...aici fiecare gandeste ce crede urmare subiectivismului personal....ceea ce nu va avea, oricum, legatura cu ceea ce sa va intampla cu adevarat. God bless America ! Glumesc, desigur :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest articol merita sa fie inventata o noua casuta la ''Reactii'' : '' Genial si Ëxceptional"

    Nu e o ironie, e pe bune ce zic.
    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
  5. De data asta Tata Omidu a prezis corect!

    RăspundețiȘtergere
  6. teoretic, dupa legea din 35 , presedintele numeste conducerea FED.Vom vedea la sedinta FOMC din decembrie ce se decide. daca se vor majora dabinzile - adio "controlorii sistemului financiar".desi ma indoiesc ca Trump(Yellen?) sa fie asa de radical,dar vom vedea.inttrebare : daca, bancherii de pe wall street, vor provoca colapsul USA , unde vor fugi? in China?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă va forţa numirea unui nou şef la FED, tot n-o să facă mare lucru. FED, la rândul ei, este subordonată BIS care este o instituţie pur particulară şi căreia i s-a garantat independenţa prin numeroase tratate(doar de-aia e la Basel!). Aşa cum am spus în articol, mare lucru nu prea poate mişca.

      Ștergere
    2. iata ce spune Stiglitz "Paul Volcker, the previous Fed Chairman known for keeping inflation under control, was fired because the Reagan administration didn't believe he was an adequate de-regulator."FED a miscat , atunci, cu Greenspan si a bagat reaganomics-ul pe git la toti.Cu tratatele faza e la fel ca si cu imunitatea diplomatica a lui DSK.La o adica , cind nu trebuie, nu o mai ai.

      Ștergere
  7. Well, Trump a avertizat public, în timpul dezbaterii cu d-na Clinton că va urma o criza, că suntem gonflați etc. Ne-a prevenit. Știu că doar o mână de intelectuali libertarieni au înțeles și că dacă urmează o criză dl. Trump va fi măturat mâine de votanții de azi dar este important să crestăm pe răboj corect și cinstit faptele și ideile fiecăruia dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=NHiFEw7BruI

    RăspundețiȘtergere
  9. @Trenduri
    Daca spuneai lucrurile astea inainte de alegeri sunau foarte convingator,mai ales daca adaugai ca Trump va fi invingator.Spuse acum ,suna ca o propaganda pentru puterea ocultei care stie tot si controleaza tot.
    Fals,dracii nu se inteleg intre ei,la varful elitei este o viermuiala totala.Uita-te cum l-a executat Soros pe Steinmetz.Acum i-a venit randul,credea ca scapa?De fapt,sunt unii care si-au dat seama ca globalizarea este fortata si vor sa o lase mai moale.Asta este sansa noastra,mai avem niste ani de ragaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gogule, fă bre un efort şi citeşte articolul din 29 august şi-abia după bagă-te la comentat!

      Ștergere
  10. Nu vi se pare cunoscut filmul? Media mainstream vs. social media, a castigat omul din afara sistemului, a infrant politicianul corupt... Parca l-am vazut la ultimele alegeri din Romania. Nu exista coincidente la acest nivel al jocului. Cred ca alegerile prezidentiale din Romania au fost terenul de testare a planului cel mare, iar acum a fost pus in aplicare pe scena cea mare... In orice caz, ideea de libera alegere a poporului este una falsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... si-au luat tara inapoi ! Ahahahahhahhaaa :))) ... pacat ca mentalitatile sunt crunt diferite intre roman si american! :)))

      Valeriu

      Ștergere
  11. Dan, te gandesti ca Trump e actor in acest scenariu sau va fi o surpriza si pentru el?
    Trump era cam fara vlaga ieri la discursul victoriei, n-avea ritm, parea ca abia is gasea puterea sa mai zica ceva. Parea obosit pe bune, ca si cum a luptat pana la ultima putere si acum abia gasea forta sa se exprime.
    Ma gandesc ca daca stia ca e clara treaba, si cu experienta lui de viata, dormea si el linitit de amiaza sau macar tinea o doza de actorie emotionala pentru final.

    Adevarul e ca si regia din locatia unde erau oamenii era cam in acelasi ritm, nici strigatele de bucurie nu erau de film de Hollywood.
    https://www.theguardian.com/us-news/video/2016/nov/09/donald-trumps-victory-speech-in-full-video

    In 2008 Obama era plin de vlaga, un actor odihnit, locatia era bien organizata
    https://www.youtube.com/watch?v=CnvUUauFJ98

    RăspundețiȘtergere
  12. BRAVO, MAESTRE! În sfârșit ați atins problematica CONTROLULUI ECONOMIC TOTAL exercitat prin MONOPOLUL EMITERII DE BANI și a DISTRIBUȚIEI LOR SUB FORMĂ DE CREDIT CU CAMĂTĂ!
    Atât timp cât pe TERRA nici o așa zisă țară NU ARE SUVERANITATEA EMITERII DE BANI nu există SUVERANITATE! Astfel țările devin colonii iar în colonie nu există nici libertate nici viitor!
    Singura țară care are capacitatea de a-și recupera SUVERANITATEA COMPLET este FEDERAȚIA RUSĂ care la un moment dat va NAȚIONALIZA emiterea de bani! Din acel moment se va putea vorbi de prima țară SUVERANĂ de pe TERRA iar modelul va fi preluat și de UE, USA, CHINA, INDIA, etc.
    Până atunci însă PAX IUDEICA înseamnă ca fiecare cetățean al planetei, indiferent de origine să fie îndatorat de guvernul său fără a se i se cere acordul și apoi forțat să plătească camăta sub formă de taxe și impozite!
    Excelent articol!
    Mulțumesc pentru ocazia de a-mi exprima punctul de vedere!
    PS
    Abordați cât de des se poate acest subiect al REFORMĂRII SISTEMULUI MONETAR GLOBAL!
    O altă lume este posibilă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "înseamnă ca fiecare cetățean al planetei, indiferent de origine să fie îndatorat de guvernul său fără a se i se cere acordul și apoi forțat să plătească camăta sub formă de taxe și impozite"

      Aruncati o privire mai jos. Cred ca este destul de clar ce se intampla daca iti dai CERTIFICATUL DE NASCUT VIU si primesti la schimb "Certificat de Nastere".

      - Cea mai mare înșelătorie a statului ce nici nu vă trecea prin cap: CNP-ul! Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate
      http://www.alternativenews.ro/2016/10/cea-mai-mare-inselatorie-statului-ce-nici-nu-va-trecea-prin-cap-cnp-ul.html

      - Cea mai mare înșelătorie a statului: CNP-ul
      https://www.youtube.com/watch?v=5tEKIbKoFWw

      - UNGRIP-Scăpat din gheare(RO Sub)
      https://www.youtube.com/watch?v=SnEzZsUTqzo

      Vezi ca se poate si in UK, daca ai obtinut cetatenie.
      - Strawman - The Nature of the Cage (OFFICIAL)
      https://www.youtube.com/watch?v=7sArXw6ajNg


      http://bit.ly/2fQzpSp

      PS. invatati cum stau lucrurile si cu fundatie, ong si offshore. sunt tare utile pe langa casa omului!

      Ștergere
  13. Articolul e bun dar ai dat cu bata- balta chiar la sfarsit. "ce sens are să te lupţi împotriva globalizarii dacă spre asta merge istoria? Merită să te lupţi cu zeii?" Daca nu ai gasit raspunsul la aceasta intrebare degeaba ai scris articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti am făcut aceeași greșeală crezand , de la început ca globalizarea a început de câțiva ani . Ca, globalizarea e un fenomen prematur dar dupa cum putem observa suntem deja in treia si ultima etapa a globalismului ( o era a globalizării mai feroce si mai obscura ... a sclavagismului material , spiritual si sexual ).


      Nedumerirea autorului acestui articol e practic înțeleapta ( ca sa zic așa ) , așa si a multora dintre noi care am început sa înțelegem ca lupta ( întâi ) nu se duce împotriva unui inamic îndepărtat sau ascuns ci împotriva noastră . Daca mulți am înțelege ca un sistem nu poate fi distrus decât daca nu cooperam cu el si nu-l hrănim ( il facem un monstru ) ; atuncea exista șanse mari , altfel daca vrem o schimbare dar noi nu facem nimic in privința noastră ( nu vedem adevarata fata a problemei ) ne vom învârti in jurul unei cozi de lemn a maturii ( mimând a curățenie sau mai stiu eu a ce ).



      Iar răspunsul la întrebarea următoare : cum putem învinge sistemul actual ? ... doar daca toti avem același țel , am reuși intr-un final sa ne câștigam măcar demnitatea si onoarea de altădată ( daca nu ). Cum vedem ca se intampla in jurul nostru... câțiva vor cu dinadins sa pune mâna pe avere si așa zisa putere iar ceilalți ( majoritatea ) vor fi sclavi toata viata lor .... înseamnă ca se mai merita sa lupți pentru ceva , împotriva "zeilor " ( supranumiți ) dar e nevoie de o majoritara apriga si nu , nula !


      Ștergere
  14. "Over the next several years, we will see the issuance of SDRs to transnational organizations, such as the U.N. and World Bank, to be spent on climate change infrastructure and other elite pet projects outside the supervision of any democratically elected bodies. (I call this the New Blueprint for Worldwide Inflation.)

    Thereafter, the international monetary elite will await the next global liquidity crisis. When that crisis arrives, there will be massive issuances of SDRs to return liquidity to the world and cause global inflation. The result will be the end of the dollar as the leading global reserve currency."

    https://jimrickards.blogspot.ro/2016/10/the-dollar-will-be-devalued-are-you.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu vom ințelege nimic dacă nu urcăm,sau coborâm,la cauza reală,anume cea spirituală.
    Dincolo de resetări,respiro ș.a.,la fel ca și Brexitul,Trump este în grafic.Dar nu în cel al elitelor,ci în cel și mai ascuns al Demonului.
    Cu Trump,demonul cel mic si vizibil a fost scos din joc,pentru a-și face intrarea în scenă Demonul cel mare,cel adevărat,cel cu chip de înger de lumină.Disimularea este perfidă și subțire,pe măsura celui numit Prințul Înșelării,Prințul acestei lumi.
    Urmează joncțiunea cu Rusia si creștinismul.Acolo este adevărata și ultima miză.

    RăspundețiȘtergere
  16. Recunosc ca nu auzisem de Mike Pence pana la acest articol. Recent am gasit un articol din care reiese ca este mai degraba impotriva sistemului: http://www.activenews.ro/externe/Cine-este-Mike-Pence-viitorul-vicepresedinte-al-SUA.-A-promulgat-una-dintre-cele-mai-dure-legi-cu-privire-la-avort-din-SUA-si-este-un-adversar-declarat-al-homosexualilor-138123.

    Am cautat mai multe informatii despre el si gasesc ca este impotriva educatiei sexuale, pro abstinenta pana la casatorie, anti bailout, anti Obamacare, anti Tobacco Control Act, anti imigratie etc.

    Mine nu imi prea pare "om de bază al structurii oculte". Ne puteti lamuri care e treaba cu el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptati pina in Ianuarie-Februarie. Atunci veti afla cine-i Pence si deasemenea inca multi alti "CHIRURGI AI OPERATIEI DE CANCER" la care imediat va fi supusa tara si care deocamdata stau calmi in asteptare insa cu SUSTINERE MASIVA. Am intrat in noua etapa a globalizarii.

      Ștergere
  17. Articolul este o declaratie de capitulare neconditionata a unei armate nesfarsite de orci in fata unei duzini de babaciuni muribunde...)) Exista alternative la sistemul monetar actual si la elita acestui sistem care este mult mai slaba decat pare, mult mai dezbinata decat credem noi si mult mai aproape de ghilotina decat a fost aristocratia franceza in dimineata revolutiei. Practic elita globalista actuala si-a atins limitele cu cativa ani in urma ,iar in prezent este la ultima spasma ca martoaga din poveste pe care insa nici tava de jeratic n-o mai poate reanima ...))) Chiar daca Trump joaca un rol din alt film,el este totusi un pui din ciocoimea actula si nu inseamna deloc ca nu mai exista alta ciocoime,in devenire,care sta strengareste pe Trump ca pe un blidar decorativ ...))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca acest sistem nu este muribund deloc ci intra in faza majora de DEMOLARE CONTROLATA...TOT DE EI. Limitele primei faze au fost intradevar atinse (din ceea ce se poate vedea cu ochiul liber)iar acum prabusirea nu va fi deloc haotica, ci supravegheata indeaproape de cei din virf prin noua fata bagata la inaintare.

      Ștergere
  18. Și dacă nu reușim să întoarcem în loc trenul globalizării care a prins ceva viteză atunci ... să vină! Că-ci venind ...va trece.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)