duminică, 29 ianuarie 2012

Multumim!

Semnat pe sest şi de către Romania, ACTA va deveni, în scurt timp, obsesia noastră. Până la urmă poate explica cineva ce se întâmplă? Cine a semnat acest tratat? E vorba de prostie, ticăloşie sau ambele?

Ca să înţelegeţi ce vă aşteaptă urmăriţi documentarul de mai jos! 

9 comentarii:

  1. Ticalosie fara indoiala .....prostie de ce? Ei aia ...., stim noi care stiu ei bine ce au de facut . ABSOLUT totul va fi controlat intr-o buna zi .....dormiti linistiti SISTEMUL vegheaza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prostie nu, e primul pas in cenzurarea internetului ca orice alt canal media. Azi, daca iti faci un radio pirat, te paste puscaria. Daca esti prezentator la un post TV legitim si incalci regulile CNA (faci afirmatii "nedovedite", prezinti lucrurile "impartial", etc), in functie de "gravitatea" incalcarii, postul e amendat, suspendat sau din nou puscarie. Asta se urmareste si cu internetul pe termen lung.

    Ca orice criza, si asta va fi folosita pentru anularea unor drepturi si libertati. Scopul? Mentinerea posibilitatii de manipulare prin mass media, controlul maselor, etc.

    Internetul nepotilor nostri va fi total diferit de ce este astazi. A pornit ca o simpla retea de calculatoare, a ajuns un canal de comunicare deci se vor face toate eforturile pentru filtrarea si cenzurarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. O ticalosie incomensurabila. Internetul este cea mai mare inovatie de la curentul electric.
    Curentul electric s-a considerat ca e bun si s-a permis folosirea lui pe scara larga pt. ca aducea bani. Internetul nu numai ca nu aduce bani ci le ia puterea si banii; banii facuti din hotii si banditism legalizat interstatal.
    Partidul Piratilor parea o gluma. A devenit o necesitate. Altfel aceasta sursa de cunoastere si de trezire a omenirii risca sa fie inchisa iar asta ar fi o catastrofa istorica la nivel planetar.
    Saracul Tim Berners-Lee...ce a visat si ce a iesit!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o chestiune: semnati petitita Stop ACTA.
    http://www.petitiononline.com/stopacta/petition.html.

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmeaza sa folosim trafic si fisiere criptate, sau chestii mai elaborate gen Freenet, unde totul (inclusiv adresele user-ilor care share-uiesc ceva sunt tinute distribuit pe o parte din nodurile retelei in fisiere criptate). E posibil ca acesti politruci sa se impuste singuri in picior. Daca pana acum puteau sa spioneze bine merci ce avea un user, daca vom cripta totul se vor lipsi si de ce aveau inainte. Ramane sa vedem...

    RăspundețiȘtergere
  7. si ce, este greu de dat o lege care sa interzica criptarea? daca nu ma insel in SUA deja este valabila restrictia asta, gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  8. Introducerea supravegherii pe internet mi se pare o farsa, oricum e foarte eficienta si acum, foarte transparenta pentru utilizator, nu cred ca e nevoie de altceva, cu atat mai mult de o metoda intruziva.

    Se vorbeste ca or sa-ti instaleze softu ala printr-un update la Windows, ok, dar parca vad ca peste o saptamana deja vor aparea crackuri pentru aceste update-uri.
    Plus ca toata lumea isi va copia mp3-urile si filmele pe harduri externe, si vor lasa online doar un PC clean.

    Chiar nu pot sa cred ca initiatorii sunt atat de prosti, sigur asta e doar partea de PR, oamenii sunt trimisi pe o pista gresita, si-n spate se ascunde altceva dar nu-mi dau seama ce, poate mai grava e situatia in cazul patentelor din alte domenii, gen medical, GMO (de ex porumbul sub patent Monsanto/Pioneer,care se poate raspandi la tine in gradina fara sa stii).

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine a semnat ? Ministru Valerian Vierme. Scuzati , Valerian Vreme.

    http://www.adevarul.ro/financiar/Valerian_Vreme-ministrul_Comunicatiilor-_As_fi_ultimul_care_as_semna_cenzura_pe_internet_0_637136751.html#commentsPage-6

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)