joi, 6 octombrie 2011

Ziua despartirii




"Apple has lost a visionary and creative genius and the world has lost an amazing human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he could have built and his spirit will forever be the foundation of Apple."
(preluare de pe site-ul Apple)

3 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-l ierte, dar hai sa nu-i ridicam osanale. Tot ce-a facut a fost pt actionarii apple, nici pe departe pt omenire asa cum abereaza multa lume.

    Nu el a inventat nici internetul pe telefon, nici mp3 playerul, doar le-a dat un design prin care a facut lumea sa le cumpere de la ei, si printr-un marketing agresiv targetat direct pe emisfera dreapta a creierului uman.

    Tot ce-a atins a transformat in bani, asta a fost o calitate incontestabila a lui.

    Faptul ca a murit confirma ca e doar un om, si nu un zeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara a avea pretentia ca i-am studiat biografia, cred ca Steve Jobs a fost un tip deosebit, un vizionar extrem de inteligent, si un om de caracter. Insa cred ca sunt exagerate zicerile cu "contributia la binele omenirii". Desigur, pana la urma totul e o chestiune de comparatie, dar nu cred ca il pot pune pe Steve Jobs alaturi de Bell, Edison sau Tesla. Sau, pt. a ne opri in zona IT&C, cata notorietate are Sir Tim Berners-Lee in fata lui Steve Jobs? Puteti sa va imaginati lumea fara WWW? Dar fara iPhone? Concluzia e una singura: in timp ce Internetul e gratuit, iPhone e pe bani, de unde si notorietatea. Nimeni nu face reclama lucrurilor gratuite, pt. ca nu are sens.
    Revenind, e regretabila moartea acestui om bun. Dumnezeu sa-l odihneasca.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)