duminică, 6 septembrie 2009

El

L-am văzut şi anul acesta! Un concert fabulos! Dincolo de muzica impecabilă, dincolo de versurile magice, omul acesta reuşeşte să livreze sentimente în stare pură. Iar concertele lui sunt un fel de radiografii ale sufletului. 


P.S. Dacă am noroc s-ar putea să-l mai prind încă odată anul acesta!

5 comentarii:

  1. mult adevar in spusele tale. muzica, versurile si mai ales "El" creeaza o uniune inalta a sentimentelor "de la inceput", o curgere in ambele sensuri a emotiilor si iubirii profunde pentru desavarsit.
    http://www.youtube.com/watch?v=vxyqhyhSEXc&feature=PlayList&p=7DF8D04D8B2AF9BE&playnext=1&playnext_from=PL&index=76

    RăspundețiȘtergere
  2. cand am vazut titlul am crezut ca articolul este despre somaj ;),
    "EI"=Employment Insurance si un numar din ce in ce mai mare de nord americani trebuie sa recurga/apeleze la fondul asta ca sa poata supravietui...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...numai ca din nefericire 1) EI benefits au o viata destul de scurta (pana in 6-7 luni) si 2) si in fondul asta contribuie cineva, iar atunci cand numarul de beneficiari creste, si numarul de contribuabili scade, s-ar putea ca si fondul sa se cam termine.
    Bomba inca n-a fost declansata. milioane de nord americani inca mai sunt pe EI, guvernele vor sa introduca legislatie sa prelungeasca perioada de beneficii, pentru ca milioane de oameni in putere, fara bani, fara job, flamanzi nu suna bine pentru governanti. E adevarat, se construiesc la greu inchisori ca sa-i incapa pe toti (private, US = noua Penal colony?); doar cu lugu lugu si zaharele pe Fox si bonuri de masa nu stiu cat se mai lasa inselati americanii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde mai mai concerteaza anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela: vezi programul turneului pe http://www.leonardcohen.com/. Eu sper sa-l prind la Barcelona...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)